Βραβεύσεις από τον Δήμο Παλλήνης

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Βράβευση του σχολείου μας για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε με το βίντεο «Σου περίσσεψε; Ξαναφτιάξτο!», στο πλαίσιο του Διαγωνισμού του Δήμου Παλλήνης Followgreen Action 3 με θέμα την εξοικονόμηση τροφής, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα.
Το Βραβείο απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο, τον κ. Ζούτσο και την κα Ζινέλη, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Δήμου, στη Διευθύντρια του σχολείου, κα Περτσινίδου μαζί με μια ελιά. Επίσης παραβρέθηκε η Υποδιευθύντρια του σχολείου, κα Πριτσιούλη. Δυστυχώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν είχαμε μαζί τους πέντε μαθητές μας, με τους οποίους δημιουργήσαμε το βίντεο τον περασμένο Μάρτιο, μία μέρα πριν το κλείσιμο των σχολείων.
Σήμερα είχαμε επίσης την ευκαιρία να παραβρεθούμε στα εγκαίνια της πρώτης στην Ελλάδα, «έξυπνης» Γωνιάς Ανακύκλωσης, με πλήρες σύστημα έξι ρευμάτων και ψηφιακό σαρωτή, που «σκανάρει» όσα ανακυκλώνουμε και επιβραβεύει με προσφορές και εκπτώσεις σε πάνω από 50 καταστήματα του Δήμου μας, στην πλατεία Κλειτάρχου (Πολιτιστικό Κέντρο) στον Γέρακα.
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, βραβευτήκαμε επίσης για τη συμμετοχή μας στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης, όπου το βραβείο απένειμε ο Αντιδήμαρχο,ς κ. Αβαρκιώτης μαζί με την κα Ζινέλη, στη Διευθύντρια του σχολείου, κα Περτσινίδου, στο Δημαρχείο του Γέρακα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παλλήνης για την ευκαιρία και την βοήθεια που μας παρείχε προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας αλλά και την τοπική κοινωνία για περιβαλλοντικά ζητήματα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία, για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό!
Θα συνεχίσουμε με την ίδια ζέση τις περιβαλλοντικές δράσεις μας και φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες, εντάσσοντας πολλές και στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ KA2 “Climate Change is here” καλώντας όλους σας ως αρωγούς, γιατί η κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι εν μέρει μια περιβαλλοντική κρίση.