6ο Μαθητικό Συμπόσιο Συνδεδεμένων Σχολείων UNESCO

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΟΥΝΕΣΚΟ 2021

Βεβαίωση συγκατάθεσης γονέα – 6ο Μαθ. Συμπόσιο Συνδ Σχ UNESCO

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 6ο Μαθητικό Συμπόσιο των Συνδεδεμένων Γυμνασίων της UNESCO ASPnet 2021 με θέμα την «Ανάδυση της Τεχνητής Νοημοσύνης», όπου συμμετείχαν 15 μαθητές της Γ’, οι οποίοι είχαν προετοιμαστεί γι αυτό όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Την έναρξη του Συμποσίου έκαναν η κα Σκούρα, Διευθύντρια του Γυμνασίου της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και η κα Δηλάρη, Εθνική Συντονίστρια του Δικτύου UNESCO/ΑSPnet.
Χαιρετισμούς απηύθυνε ο κ. Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η κα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, η κα Τζιτζικώστα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και ο κ. Νούλας, Γενικός Δ/ντής της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.
Ευχαριστούμε την κα Δηλάρη για τον συντονισμό του Συμποσίου και τη Λεόντειο Σχολή για την άψογή διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους! Μια μοναδική εμπειρία!
Το βίντεο που δημιουργήσαν οι μαθητές Κασομούλη Λυδία και Καλοδίκης Χάρης για το συμπόσιο , το οποίο προβλήθηκε στην ολομέλεια του Μαθητικού Συμποσίου.

 

Το συμπόσιο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=43SkPs8vEZ0

Οι εργασίες των μαθητών μας, που είχαν εκπονήσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι ανερτημένες στο padlet: https://padlet.com/corinna_pertsin/r8t2ywv2vj4vlkfz