Σχολεία εν Δράσει – Βραβεύσεις

Ο Δήμος Παλλήνης την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, βράβευσε τα σχολεία που συμμετείχαν στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης και στο FollowGreenAction2. To σχολείο μας βραβεύτηκε με το 3ο Βραβείο FollowGreenAction 2 – Comic Strips των μαθητριών Αλεξιάδη Ειρήνη και Δαβίτου Δανάη και με δύο τιμητικούς επαίνους για τις συμμετοχές του στους διαγωνισμούς Ανακύκλωσης . Επίσης το σχολείο μας συμμετείχε στο FollowGreenAction 2 – Comic Strips και με δύο άλλα έργα των μαθητών μας Νάνο Γιώργο, Στρέκκερ Ερρίκο, Καριοφύλλη Δημήτρη και Σίμο Πέτρο.

Το σχολείο μας διέθετε περίπτερο με τις πάνινες επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, όπου έφεραν το λογότυπο του σχολείου και τον τίτλο του προγράμματος “Σκέψου οικολογικά, ανακύκλωσε, απόλαυσε βιολογικά”, με χάρτινα ποτήρια και καλαμάκια, καθώς και ξύλινα πηρουνάκια, μαχαιράκια, κουταλάκια και πιατάκια. Ήταν ένα μήνυμα για την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης και τη μείωση των θαλάσσιων απορριμμάτων που από την αρχή της χρονιάς προωθούμε. Επίσης εκθέταμε δύο έργα της μαθήτριας Αλεξιάδη Ειρήνης, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου, με θέμα τα θαλάσσια απορρίμματα και την θαλάσσια ζωή.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με την αγορά προϊόντων καθώς και τους μαθητές μας Νεγρεπόντη Βύρωνα και Δανελλάτου Βαρβάρα, και τον γονέα κ. Νεγρεπόντη, για τη βοήθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία και στις μαθήτριές μας, Αλεξιάδη Ειρήνη και Δαβίτου Δανάη, για το Βραβείο και τους μαθητές μας Νάνο Γιώργο, Στρέκκερ Ερρίκο, Καριοφύλλη Δημήτρη και Σίμο Πέτρο για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό. Συγχαρητήρια στον Δήμο Παλλήνης και στην Αντιδήμαρχο, κα Ζινέλη, για την οργάνωση και για τη συνεχή προσπάθεια σφυρηλάτησης οικολογικά σκεπτόμενων πολιτών.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Περτσινίδου Κορίννα, Αλβέρτης Νίκος