Μήνυμα από τη Διευθύντρια

Μια χρόνια τελειώνει και αναπόφευκτα γυρίζουμε πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε στιγμές, πολλές στιγμές μαζί στην αίθουσα, στο προαύλιο, σε εκδηλώσεις, σε γιορτές, σε εκδρομές.. Αλλά και μόνοι όταν έπρεπε να συνυπάρξουμε από μακριά για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας.. Σίγουρα μια γεμάτη χρονιά..
Μια χρονιά που μας έμαθε πως η αίθουσα μπορεί να μην είναι όπως τη γνωρίζαμε και τους (συμ)μαθητές μας μπορεί να μην τους βλέπουμε στα μάτια αλλά μόνο τους ακούμε εξ αποστάσεως από την πλατφόρμα..
Η ευκαιρία μας δόθηκε τον τελευταίο μήνα, με όλες τους νέους κανόνες λειτουργίας του σχολείου, να ξαναγυρίσουμε στη φυσική μας τάξη και να ξανακοιταχτούμε στα μάτια..
Κάθε τέτοια εποχή ετοιμάζαμε την τελετή λήξης, με χορούς, τραγούδια και αναμνηστικά για να σας πούμε καλό καλοκαίρι και να αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Γ’..
Κι αυτό πρέπει να γίνει τώρα από εδώ..
Αγαπημένα μας παιδιά σας περιμένουμε πίσω τον Σεπτέμβρη στην γνωστή και ευλογημένη κανονικότητά μας για να γεμίσετε φωνές το προαύλιο μας..
Στα τριτάκια μας, ευχόμαστε καλή και δυναμική συνέχεια στο Λύκειο, με νέους στόχους που όλοι όμως θα συγκλίνουν ώστε να γίνουν «καλοί και σπουδαίοι άνθρωποι» που να φτιάξουν έναν κόσμο όπου η αγάπη, η ελευθερία, η ειρήνη, η ισότητα, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη, θα κυριεύσουν. Έναν κόσμο με αειφόρο ανάπτυξη που δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ποτέ καμία άλλη κρίση..


Με αγάπη
Περτσινίδου Κορίννα