Επικαιροποίηση στοιχείων για Στρατολογικούς Πίνακες

Ο Δήμαρχος Παλλήνης καλεί τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Παλλήνης που γεννήθηκαν το έτος 2005 και ακολουθούν τη στρατολογική κλάση 2026, να προσέλθουν στο Δημαρχιακό Κατάστημα, προκειμένου να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους από 3/2/2021 έως 31/3/2021, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για ραντεβού με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τα παρακάτω έγγραφα, τα οποία εστάλησαν στο σχολείο μας από τον Δήμο Παλλήνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ ΠΡΩΤ. 1736

ΣΤΡ. ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΕΝ2005 ΚΑΛΣΕΩΣ 2026

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Από τη Δ/νση

Ενημερώσεις γονέων

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τις ημέρες και ώρες καθώς και τον τρόπο ενημέρωσης γονέων όλων των καθηγητών του σχολείου μας. Παρακαλείσθε, στην επικοινωνία σας με τους καθηγητές, να είστε ολιγόλεπτοι (μέγιστος χρόνος: 5′), προκειμένου να εξυπηρετηθούν  όλοι οι γονείς που βρίσκονται στην αναμονή.

Υπενθυμίζουμε τα τηλ του σχολείου: 210 6047305,  210 6048139

Ενημέρωση γονέων 2020-2021

Νέοι Σύνδεσμοι ηλ. τάξεων καθηγητών

Από τη Δ/νση

Δωρεά από γονέα

Ευχαριστούμε τον γονέα μαθητή του σχολείου μας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, για τη δωρεά δύο tablets σε μαθητές μας για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και δύο πληκτρολογίων για τα εργαστήρια πληροφορικής του σχολείου μας.

«Ψυχική ενσυναίσθηση στην εποχή του Covid-19»

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, από την κα Ζερεφού, Σύμβουλο Σχολικής Ζωής – που αποτελεί έναν νέο θεσμό στα σχολεία – σε όλα τα τμήματα του μας η παρουσίαση με θέμα «Ψυχική Ανθεκτικότητα στην εποχή του Covid-19», με πολύτιμες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση της πανδημίας αλλά και το πως μια κρίση μπορεί εύκολα και αρκεί να το θελήσουμε να μετατραπεί σε ευκαιρία. Στις συναντήσεις είχαν προσκληθεί και οι γονείς των μαθητών, όπως επίσης παραβρέθηκε και η Δ/ντρια του σχολείου, κα Περτσινίδου, η οποία μοιράστηκε με τους μαθητές ευχετήριες κάρτες αλλά και σκέψεις για τα φετινά Χριστούγεννα και την ελπίδα ότι το νέο έτος η επιστήμη θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην ευλογημένη κανονικότητά μας.

Εικονική κινητικότητα για το ERASMUS+ KA2 «Let’s say stop to violence together»

Η εικονική κινητικότητα  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 21-23 Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ KA2 «Let’s say stop to violence together». Η κινητικότητα ήταν προγραμματισμένη για το Anamur, πόλη της Τουρκίας, και γι’ αυτό την πραγματοποίησή της την είχαν αναλάβει οι εταίροι μας από την Τουρκία. Αφορούσε παρουσιάσεις όλων των εταίρων, εκμάθηση ψηφιακών εργαλείων, του twinspace (eTwinning) του έργου και χρονοπρογραμματισμό των επόμενων εργασιών. Η επόμενη κινητικότητα του έργου θα είναι στην Αθήνα, ελπίζουμε όχι εικονικά. Την κινητικότητα παρακολούθησαν όλοι οι εταίροι από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Λιθουανία. Από το σχολείο μας την παρακολούθησαν οι καθηγητές που συμμετέχουν στο έργο: κα Περτσινίδου, κα Πριτσιούλη, κ. Κόκκαλης, κα Ζερεφού, κα Παπαδάκου, κα Ζαφειριάδου. Το έργο έχει ως στόχο της αύξηση της ενσυναίσθησης και τη μείωση της ενδοσχολικής βίας.

Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

Στολίσαμε και φέτος, τηρώντας το έθιμο που φέτος περισσότερο από άλλη φορά μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας και μια δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας σε ένα άδειο από μαθητές σχολείο. Επιστρατεύσαμε κάρτες προηγούμενων ετών φτιαγμένες από παιδιά, κατασκευές, από τρενάκια, καραβάκι από θεατρικό σκηνικό, παλέτες επαναχρησιμοποίησης για δέντρο, πολύχρωμες μπάλες και χειροποίητα γλυκά.
Και του χρόνου όλοι μαζί!