Καθαρισμός της παραλίας της Αρτέμιδας

Με μεγάλη χαρά οι μαθητές της Α’ συμμετείχαν, την  Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, μετά τη ξενάγηση στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας, στον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Let’s do it Greece και Νοιάζομαι και Δρω με τη συνδρομή του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS καθαρίζοντας την παραλία της Αρτέμιδας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Σκέψου οικολογικά, ανακύκλωσε, απόλαυσε βιολογικά» όπου φέτος ασχολείται με τα πλαστικά μιας χρήσης και τα θαλάσσια απορρίμματα. Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες των 5 και έχοντας σε κάθε ομάδα από μία σακούλα και ένα φύλλο καταγραφής των υλικών ξεκίνησαν τον καθαρισμό σε μήκος ακτογραμμής 500 μ. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό! Μαζεύτηκαν σε λιγότερο από μία ώρα αρκετές σακούλες απορριμμάτων.

Συγχαρητήρια στους μαθητές που σφυρηλατούν ισχυρή οικολογική συνείδηση! Ευχαριστούμε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την καθοδήγηση και την προμήθεια των φύλλων καταγραφής και των σακούλων.